U CIRKUSU NEMA NI VUČIĆA, NI VUKA! Vučić odgovorio na skandalozni tekst nemačkog Cajta: Sve se svodi na moju slobodarsku politiku!
Foto: Damir Dervišagić

Oštro

U CIRKUSU NEMA NI VUČIĆA, NI VUKA! Vučić odgovorio na skandalozni tekst nemačkog Cajta: Sve se svodi na moju slobodarsku politiku!

Politika -

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, upućena je jasna pretnja iz Nemačke. Portal nedeljnika Cajt, u komentaru koji potpisuje novinar Ulrih Ladurner, piše da "Vučić mora da plati cenu svoje politike", zbog neuvođenja sankcija Rusiji i situacije na KiM.

Odgovarajući na pretnje iz Nemačke, Vučić kaže:

"Male su nam šanse. Nemačka je velika i moćna. Ja Nemačku doživljavam kao najvećeg partnera. Dok je bila Angela Merkel, to je bilo moguće. Onda su došli neki drugi ljudi. Bez Nemačke teško da bismo preživeli. Sedam i po milijardi je spoljnotrgovinska razmena sa Nemačkog. Niko drugi nije ni bilzu".

"Kažu moraš da uvedeš sankcije. Hvala što se na tako brutalan način mešate u našu politiku".

"Nema on da kaže pritisnite Vučića što ima račune u Nemačkoj, stan u Londonu. Nema to Vučić. Moj život je Srbija. Sve se svodi na moju slobodarsku politiku".

"Da vam odgovorim na drugačiji način. Moja ćerka ima 20 godina. Pre 15 godina sam je vodio u cirkus. Malog sina Vukana nisam vodio u cirkus. Pametniji je od oca. Najveća životinja je slon, a najjača tigar. U cirkusu sam video i slona i tigra. Kad pričaju o pripitomljavanju Vučića, ja u cirkusu nisam video vuka. U cirkusu nema ni Vučića ni vuka".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja