SMETA IM KADA DECU VASPITAVAMO U DUHU SVETOSAVLJA: Selaković osudio kampanju protiv porodice predsednika Vučića
Foto: Kurir

podrška

SMETA IM KADA DECU VASPITAVAMO U DUHU SVETOSAVLJA: Selaković osudio kampanju protiv porodice predsednika Vučića

Politika -

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković osudio je kao laži i orkestriranu kampanju napade protiv članova porodice predsednika Aleksandra Vučića.

Selaković je u pisanoj izjavi naveo da je poslednji u nizu takvih napada na predsednikovog starijeg sina Danila Vučića i istakao da taj napad pokazuje po ko zna koji put zašto, kako se izrazio, "žeton-napadačima" smetaju Vučić i njegova politika.

"Smeta im zato što je svetosavska, zato što je srpska, suverena i nezavisna, politika koja za svoj apsolutni prioritet ima budućnost Srbije, svih njenih građana i srpskog naroda. Smeta im kada decu vaspitavamo u tom duhu, duhu Svetosavlja u duhu ljubavi prema rodu i slobodi, kada znamo veličinu naše kulture, naše tradicije, naše duhovne vertikale i kada se borimo da sve to produžimo, kako bismo svojim potomcima stvorili bolje i mirnije okruženje za normalan život i napredak", ocenio je ministar.

Dodaje da oni koji napadaju Vučića, da li to činili direktno ili napadajući njegovu porodicu, brata, sinove, ćerku, čine to u pokušaju da ga slome i izbace iz stroja.

Poručuje im da ga ne poznaju dovoljno jer je, kako naglašava, reč o čoveku koji nikoga i ništa ne ostavlja bez odgovora, koji se rukovodi suvim razumom i koji je svoj život posvetio politici slobodne uspravne i suverene Srbije.

"Dakle nije politiku posvetio svom životu, što je bio manir onih koji ga napadaju, već je svoj život posvetio politici koja za cilj ima Srbiju koja se privredno, infrastrukturno, kulturno, naučno, sportski i u svakom drugom smislu razvija", dodao je Selaković.

Smatra i da onima koji Aleksandra Vučića napadaju što je sa sinom Danilom pohodio Hilandar i što mu je sin bio na proslavi Dana Republike Srpske smeta što je na čelu Srbije neko ko poštuje moralni, istorijski i kulturni kapital našeg naroda.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track