VAMA JE POSLOVNIK SRCE SRBIJE, A NE KOSOVO: Predsednik sa govornice poslao jaku poruku opoziciji!
Foto: Printscreen RTS

VAMA JE POSLOVNIK SRCE SRBIJE, A NE KOSOVO: Predsednik sa govornice poslao jaku poruku opoziciji!

Politika -

Deo poslanika opozicije u Skupštini Srbije napravio je danas haos i incidente u trenutku kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravljao i čitao imena naših heroja i žrtava sa Kosova i Metohije. Predsednik im je odgovorio.

"Vama je poslovnik srce Srbije, a ne Kosovo, u tome je suštinska razlika između nas", poručio je predsednik Vučić tokom današnje posebne sednice Skupštine Srbije.

Podsetimo, sednicu je obeležila žučna rasprava u parlamentu, a dok je deo poslanika skandirao„Ne damo Kosovo“, Vučić im je odgovorio „Vi ste Kosovo dali, a mi ga vraćamo“.

Skupština Srbije
foto: Printscreen RTS

- Za razliku od vas koji ste ga dali, ja ga ne dam - rekao je predsednik upitavši Ćutu Jovanovića zašto "uništava klupe a ovamo se predstavlja kao neki fini čovek, a lupa nogama i rukama u klupe".

- Pokrali ste Srbiju, opljačkali je i ojadili, dali je na tacni, spasavamo što se spasti može! Kažete povlačenje barikada, pa ja sam o tome govorio, ne vi. Narode, da čujete, Srećko koga su ranili Albanci, da čujete vi i ti Nikola, da je njima - nije mogao da završi predsednik.

- Navijanje za poslovnik jer im je to najvažnije, možete da zamislite kakvo je to uljudno ponašanje - rekao je Vučić dok su predstavnici opozicije vikali.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track