POKS: Imamo 121 predsednika odbora širom Srbije, samo su jednog slomili
Foto: Info služba POKS

POKS: Imamo 121 predsednika odbora širom Srbije, samo su jednog slomili

Politika -

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) večeras je saopštio da je, "otkad se izjasio da je protiv predaje Kosova i Metohije uz pomoć francusko - nemačkog sporazuma, na meti je vladajuće stranke, a najsvežiji primer je predsednik OO POKS iz Bačke Palanke, Stevo Karanović".

"Jurišnici SNS, koji zloupotrebljavaju čitav državni aparat da bi pritiscima, ucenama, pretnjama, raznim nepristojnim ponudama, naterali naše članove da napuste stranku, uspeli su samo jednoga da slome, iako imamo 121 predsednika odbora širom Srbije. Smatram to velikim njihovim neuspehom, obzirom da prete otkazima članovima koji rade u javnom sektoru, zatvaraju im uz pomoć inspekcija lokale i zanatske radnje i vrše pritiske druge vrste" - izjavio je predsednik POKS, Vojislav Mihailović.

"Šta god pokušavali, naprednjaci moraju da shvate da neće uspeti da nas nateraju na kapitulaciju i prihvatanje sporazuma koji je duboko štetan po srpski nacionalni interes, ne samo na Kosovu i Metohiji, nego u celini. Ideju obnove Kraljevine Srbije nisu uspeli da iskorene ni Titovi komunisti za sedamdeset godina upornog progona monarhista, pa neće ni naprednjaci Aleksandra Vučića." - dodao je Mihailović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track