FOTOGRAFIJA MILENE POPOVIĆ OPET ZAPALILA MREŽE: Pljušte komentari: Najlepši dekolte Srbije! OD ŠABANA DO DOLČE I GABANA FOTO
Foto: printscreen Instagram

opet na meti

FOTOGRAFIJA MILENE POPOVIĆ OPET ZAPALILA MREŽE: Pljušte komentari: Najlepši dekolte Srbije! OD ŠABANA DO DOLČE I GABANA FOTO

Politika -

Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica ubijenog političara Olivera Ivanovića veoma je aktivna na društvenim mrežama i gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

1 / 10 Foto: prentscreen

Svoje pratioce navikla je na provokativna izdanja, dekolte, čipku i kratke suknje, šorceve... Najčešće pokazuje i svoj bujni dekolte.

Zbog svojih objava uvek izazove lavinu komentara. Sada se našla na meti Tviteraša zbog svog nekadašnjeg izgleda, koji se drastično razlikuje od njenog sadašnjeg autfita.

Razvila se žestoka polemiko oko toga da li se podvrgla estetskim zahvatima, ili se samo brine o svom izgledu.

Kako su se ranije na mrežama pojavljivale i njene fotografije dok je živela na Kosovu, nedavno se pojavila fotografija iz Mileninih mlađih dana uz opis: "Od Šabana do Dolče i Gabana".

Ova objava je izazvala lavinu komentara, ali osim komplimenata, bilo je i uvredljivih reči:

"Aha…i šta je problem, što nije ostala ucveljena i jadna?!" "Najlepši dekolte Srbije", "Zanima me da li ovakvi pobacaju sve fotke iz prošlosti da ih ne bi podsećale na to ko su bili i kako, ustvari, izgledaju?","Mačka iz visokog društva ne zna ni kako se čaša drži", "Jel može neko samo da napiše ko je ova žena? Slika mi se vrti zadnjih dana po tviteru a ja pojma nemam" bili su samo neki od komentara.

Kurir.rs/V.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track