NASTAVLJAMO DA JAČAMO PARTNERSTVA, RAST SRBIJE SE NEĆE USPORITI: Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

NASTAVLJAMO DA JAČAMO PARTNERSTVA, RAST SRBIJE SE NEĆE USPORITI: Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu “budućnostsrbijeav” objavio je video snimak u kom je prikazano kako je protekla još jedna radna nedelja.

- Mnogo važnih sastanaka i susreta je za nama, a mnogo rada i značajnih razgovora nam tek predstoji.

- Poseta dragog prijatelja, šeika Abdule bin Zajeda al Nahjana, od velikog je značaja za Srbiju i njen dalji razvoj, kao i važni razgovori o jačanju saradnje u mnogim oblastima, koje sam vodio sa italijanskom premijerom Đorđom Meloni. Otvaramo novo poglavlje u bilateralnim odnosima i sa Gvinejom Bisao, o čemu sam, između ostalog, razgovarao sa dragim gostom Beograda, predsednikom Umarom Sisoko Embaloom.

- Nastavljamo da jačamo partnerstva i prijateljstva, razvijamo našu zemlju uz zaštitu nacionalnih i državnih interesa. Srbija neće usporiti svoj rast samo uz odgovornu politiku i jasnu viziju moderne i uspešne zemlje, kojoj svakodnevno težimo - napisao je Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track