PREDSEDNIK VUČIĆ O PRETNJAMA SMRĆU: Ne razumem ljude koji toliko mrze
Foto: Printscreen/Pink

poruka iz knjaževca

PREDSEDNIK VUČIĆ O PRETNJAMA SMRĆU: Ne razumem ljude koji toliko mrze

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se, tokom današnje posete Zaječarskom okrugu, osvrnuo i na nove pretnje smrću koje su mu upućene.

Govoreći o mržnji i pretnjama, predsednik Vučić je iz Knjaževca poručio:

"Ja ne razumem ljude koji toliko mrze. Čovek koji je uputio tvrdnje, čak i ne živi u Srbiji, već šalje svakojake gadosti iz zemlje koja nam nije blizu. A što se političkih protivnika tiče, koji žele da odgovaram za svoja nedela, pa ja sam tu, da odgovaram. A koje nedelo? Što su nam uništili Tinu, Ledu i Džervin, pa se mi danas posle 15-20 godina falimo što smo na uspeli da nađemo investitore koji će oronula mesta da učine pogodnim da može u njima da se radi,što smo imali krpu i zakrpe na putevima, a sada imamo puteve kao piste. Što ćemo da obnovimo dom zdravlja, što nam stadion ovde izgleda kao svemirski brod. Evo stadion gotov - otvaramo ga za mesec dva, a niko nije verovao. Pa evo odgovaraću za sve ovo što smo uradili i zgradili: za svaku bolnicu, prugu, školu, put, dom zdravlja, za Beograd na vodi i sve drugo. Setite se kako je to izgledalo, a kako danas izgkleda, dok su oni po kafićima i restoranima...evo tu sam i treba da odgovarama - pa ko će ako neću ja".

Predsednik je govorio i o lažima plasiranim na društvenim mrežama, gde se pisalo o njegovom navodnom odlasku na VMA.

"Što se tiče priče o mom zdravstvenom stanju, kad bude nešto važno, stići će obaveštenje iz mog kabineta. Za ilovaču od sutra ujutru nisam, stvarno ne razumem te ljude. Nešto nije u redu sa tim ljudima koji su pravili žurku sa balonima kad je Đinđić ubijen i kad je Milošević umro", jasan je predsednik Vučić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track