PREDSEDNIK VUČIĆ, NEHAMERI I ORBAN PROŠETALI BEČOM: Spremni smo da nastavimo da radimo dalje (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

samit

PREDSEDNIK VUČIĆ, NEHAMERI I ORBAN PROŠETALI BEČOM: Spremni smo da nastavimo da radimo dalje (FOTO)

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u izjavi za medije na zajedničkoj konferenciji za medije sa saveznim kancelarom Republike Austrije Karlom Nehamerom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom nakon trilateralnog Samita Srbije, Austrije i Mađarske.

- Zadovoljan sam što smo, dobrim delom, sproveli u delo ono o čemu smo razgovarali u prethodnim susretima, a to je rezultat rada vlada Austrije, Mađarske i Srbije. Spremni smo da nastavimo da radimo dalje. Verujem da ćemo ovo pitanje uspeti da držimo pod kontrolom i u najboljem interesu naših zemalja i cele Evrope - napisao je Vučić na Instagramu.

Dodao je i to kako je iskoristio priliku da govori o mnogim važnim temama.

- Iskoristio sam priliku da govorim i o drugim važnim regionalnim temama i verujem da ćemo u godinama koje su pred nama pronaći način da promenimo trendove, koji govore da se stvarni ekonomski rast seli van Evrope. Naš posao je da pokušamo sačuvamo ekonomski napredak i za budućnost, a ne da samo mislimo o današnjem danu. Ponosan sam što smo doprineli nekoj vrsti dodatne stabilnosti Evrope. Nadam se skorom viđenju u Beogradu ili Budimpešti! - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja