PREMIJERKA SE SASTALA SA SRPSKIM PARAOLIMPIJCIMA: Mitrović, Srdić i Radović sa Anom Brnabić razgovarali o veoma važnoj temi!
Foto: twitter.com/SerbianPM

šampioni

PREMIJERKA SE SASTALA SA SRPSKIM PARAOLIMPIJCIMA: Mitrović, Srdić i Radović sa Anom Brnabić razgovarali o veoma važnoj temi!

Politika -

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se sa srpskim paraolimpijcima, kao i sa generalnim sekretarom Sportskog saveza osoba sa invaliditetom.

- Sastala sam se sa Draženkom Mitrovićem, svetskim šampionom i svetskim rekorderom, Milanom Srdićem, našim paraolimpijcem u košarci u kolicima i Nemanjom Radovićem, generalnim sekretarom Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda - napisala je premijerka na Tviteru.

- Sreli smo se početkom meseca na jednom prijemu i dogovorili smo današnji sastanak kako bismo zajedničkim snagama prebrodili sve prepreke i izazove na putu do potpuno inkluzivnog društva. Razgovarali smo o tekućim projektima i složili smo se da je neophodno da dečija igrališta u Srbiji budu dostupna i prilagođena svoj deci. To je samo početak naše zajedničke borbe i sigurna sam da ćemo uspeti - napisala je Ana Brnabić na svom Instagram profilu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track