NELEGITIMNI GRADONAČELNICI TERAJU NAŠE LJUDE SA RADNIH MESTA: Oglasili se iz Srpske liste!! A evo pitanja za međunarodnu zajednicu
Foto: Kosovo online

burno

NELEGITIMNI GRADONAČELNICI TERAJU NAŠE LJUDE SA RADNIH MESTA: Oglasili se iz Srpske liste!! A evo pitanja za međunarodnu zajednicu

Politika -

Obaveštavamo međunarodnu zajednicu da su danas predstavnici nelegitimnog Kurtijevog gradonačelnika ponovo ušli u zgradu u kojoj se nalaze prostorije Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Službe Direkcije Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Kosovsko-Mitrovačkog upravnog okruga i Centra za socijalni rad Vučitrn u naselju Bošnjačka mahala, u Kosovskoj Mitrovici i obavestili zaposlene da moraju napustiti svoja radna mesta i iseliti se iz zgrade u roku od tri dana, naveli su danas iz Srpske liste.

Na poziv međunarodne zajednice da nelegitimni gradonačelnici rade sa alternativnih lokacija, kako kažu, oni su otišli korak dalje i žele da oduzmu i njihove prostorije.

Srpska lista
foto: Srpska lista

- Pa u tom postupku svoju osionost i demonstriranje sile pokazuju tako što ne poštuju sopstvene zakone i pravila te dokument dostavljaju na albanskom jeziku. Takođe, pitamo međunarodne predstavnike da li se na ovaj način poštuje njihov poziv da nelegitimni gradonačelnici rade samo administrativne poslove i ne donose političke odluke protiv građana naših opština? - istakli su iz Srpske liste.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track