MINISTAR JUTROS U 7 USLIKAN U SAMOPOSLUZI NA DORĆOLU, PAZARI: Napunio korpu, slikao pa izračunao: Uštedeo sam 1.000 dinara (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

MINISTAR JUTROS U 7 USLIKAN U SAMOPOSLUZI NA DORĆOLU, PAZARI: Napunio korpu, slikao pa izračunao: Uštedeo sam 1.000 dinara (FOTO)

Politika -

Od danas je još 16 kategorija proizvoda na značajnom sniženju u okviru akcije “Bolja cena - cena za narod”, koja je počela prethodne nedelje. Trenutno je ukupno 36 kategorija proizvoda na velikom sniženju, a veoma smo zadovoljni efektima ove akcije koja se sprovodi u više od 2.500 prodavnica u Srbiji, napisao je jutros na svom Instagram profilu ministar finansija Siniša Mali.

- Tim povodom, jutros u 7h obišao sam i kupio svih 16 proizvoda koji su od danas jeftiniji i označeni su sa "bolja cena". Ušteda na računu sa svim ovim proizvodima u odnosu na prethodne cene je iznosila ukupno oko 1.000 dinara, dodao je on i nastavio:

kupovina, supermarket, sniženje, bolja cena
foto: Instagram Printscreen

- Dakle, nastavljamo da se borimo za dalje snižavanje cena osnovnih životnih namirnica, što građanima Srbije mnogo znači, i zato što mogu povoljnije da kupuju, ali i zato što vide da je njihova država tu za njih i da brine o njima...

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track