"VOJSKA ĆE REŠITI TO AKO BUDE TREBALO" Vučić o sukobu na Horgošu: Neće im pasti na pamet da koriste teritoriju Srbije za obračune
Foto: Printscreen/Pink

"VOJSKA ĆE REŠITI TO AKO BUDE TREBALO" Vučić o sukobu na Horgošu: Neće im pasti na pamet da koriste teritoriju Srbije za obračune

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost korišćenja vojske u područjima na kojima se migranti obračunavaju između sebe na severu Srbije.

Vučić je rekao da je danas rekao ministru Gašiću, da moraju da urade stvari koje moraju, ili da se sklone da uradi neko drugi.

- Rekao sam da kažu da li su sposobni ili nisu, da ako nisu ja ću doneti odluku i vojska će da reši to pitanje i više im nikada neće pasti na pamet da se tako ponašaju i koriste teritoriju Srbije za takve obračune - rekao je Vučić.

Kako kaže, uvodile su i druge zemlje vojsku kada je bilo potrebno, dodaje da će tada da vide kako će ti kriminalci i šverceri da nestanu sa tog područja u jednom danu.

- Očigledno je da sve nije u najboljem redu. Završićemo to. Lepo je nama u Beogradu, gde je bezbednost na izrazito visokom nivou, veća nego u svim evropskim metropolama. Šta da rade ljudi u Horgošu i Kanjiži? - pitao je Vučić.

- Moja poruka građanima sa severa Srbije je ta da ćemo se postarati za ovo na jedan ili drugi način - rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track