DIGAO GLAS: Dačić: Prljava kampanja protiv Aleksandra Vučića je, u stvari, kampanja protiv Srbije sa ciljem da se oslabi!
Foto: Nemanja Nikolić

Podrška

DIGAO GLAS: Dačić: Prljava kampanja protiv Aleksandra Vučića je, u stvari, kampanja protiv Srbije sa ciljem da se oslabi!

Politika -

Ministar spoljnih poslova Srbije, prvi potpredsednik vlade i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić oglasio se povodom prljave kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Prljava kampanja protiv Aleksandra Vučića preko tajkunskih medija i opozicionih političara jeste, u stvari, prljava kampanja protiv Srbije, sa ciljem da se Srbija oslabi i izvrši dodatni pritisak i udar na nju - izjavio je Dačić.

On je dodao da je uloga predsednika Srbije ključna u odbrani nacionalnih i državnih interesa i u stvaranju uslova za napredak Srbije.

- Najodvratnija kampanja protiv porodice i politike Aleksandra Vučića mora naići na protest i odgovor. Ljudska i moralna obaveza svakog od nas, a ne samo politička, jeste da dignemo glas protiv nosilaca i promotera takve prljave kampanje protiv Vučića i Srbije - konstatovao je Ivica Dačić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track