NEMA ENERGIJE, KRITIČNE MASE NITI KONTEKSTA: Miloš Jovanović o protestima dela opozicije za koje kaže i da su NEPROMIŠLJENI!
Foto: Ana Paunković

poruka

NEMA ENERGIJE, KRITIČNE MASE NITI KONTEKSTA: Miloš Jovanović o protestima dela opozicije za koje kaže i da su NEPROMIŠLJENI!

Politika -

Lider Nove DSS i koalicije NADA Miloš Jovanović izjavio je da su protesti dela opozicije nepromišljeni.

- Ulazimo u jednu nepromišljenu priču koja mi se iz ove perspektive čini da nema ni energije, niti kritične mase i konteksta. Ako imate izbore, gde je SNS na republici osvojila 1,75 miliona glasova, a prva opoziciona 900.000 glasova, pa sve da je ukradeno 100.000 opet je razlika suviše velika. To je pitanje tajminga, i legitimiteta, i načina... Mislim da konačno treba da temeljnije radimo. Meni se čini da u tom delu opozicije malo problem vođstva, liderstva. Ponekad mi se čini da se stihijski donose odluke. Mislim da je ta njihova kampanja morala biti ubitačnija. Neke stvari na tom delu političkog spektra moraju da se promene - poručio je Jovanović za N1.

On je otkrio i šta je rekao predstavnicima takozvane prozapadne opozicije.

- U razgovoru sa ovim delom opozicije sam jasno rekao: ovi protesti mogu da uspeju samo ako niko neće da ih prisvoji, samo ako se celokupna opozicija, i desna, priključi tome - naglasio je Jovanović.

Kurir.rs

Bonus video:

02:38

TO JE BIO NEVIĐENI SKANDAL! ZATO SU SVUDA PROTESTI Novinar iz Toronta za Kurir: Sve je rezultat ŠIZOFRENOG STAVA KANADE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja