MINISTAR KRKOBABIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: Jedinstvo i sloga potrebni više nego ikad
Foto: Beta/Miloš Miškov

ministar za brigu o selu

MINISTAR KRKOBABIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: Jedinstvo i sloga potrebni više nego ikad

Politika -

BEOGRAD - Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić, povodom velikog hrišćanskog praznika Božića, uputio je pravoslavnim vernicima, monaštvu, sveštenstvu i patrijarhu srpskom Porfiriju čestitku sa najiskrenijim porukama."Neka Božić, praznik rađanja, nade, ljubavi i pomirenja u sve domove donese mir, sreću, slogu i blagostanje, posebno našim građanima koji žive na teritoriji naše južne pokrajine Kosova i Metohije", naveo je Krkobabić.

On je dodao da su građanima Srbije kao nikada pre, neophodni jedinstvo i sloga, kako bi sačuvali mir, živote i imovinu ljudi na Kosovu i Metohiji, imovinu države Srbije i u punoj meri zaštitili srpske pravoslavne svetinje.

"Najiskrenije vam želim da dobro pobedi zlo, a ljubav bude jača od loših osećanja, koja sve češće razaraju mir i odnose živote u celom svetu. Svim vrednim domaćinima u selima Republike Srbije želim rodnu i berićetnu godinu uz stalno ekonomsko jačanje i podizanje kvaliteta života. Mir Božji! Hristos se rodi", napisao je Krkobabić.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

05:38

Milan Krkobabić najavio još jednu novčanu pomoć države!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track