A U DAVOSU SNEŠKO CRVENO-PLAVO BELIĆ Vučić mu stavio kapu i šal Srbije: Biće najlepši! Da naši sportisti osvoje najviše medalja
Foto: Printscreen/TikTok/jasamaleksandar

A U DAVOSU SNEŠKO CRVENO-PLAVO BELIĆ Vučić mu stavio kapu i šal Srbije: Biće najlepši! Da naši sportisti osvoje najviše medalja

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu.

Pored niza važnih sastanaka i susreta sa brojnim svetskim zvaničnicima, predsednik Vučić je našao vremena i da napravi Sneška Belića.

"Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od - Sneška Crveno-Plavo-Belića", napisao je predsednik uz video koji je objavio.

@jasamaleksandar Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno-Plavo-Belića. #wef24 #snowman #serbia #sneskozavukana #jasamaleksandar #srbija?? #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

"Ovo će da bude najlepši Sneško, u Klostersu, u Davosu, sa šalom i kapom Srbije. I ja mislim da mi je ovo treći Sneško u životu koji sam ili zajedno ili za Vukana pravio. Ovo je najlepši i najbolji Sneško u Švajcarskoj i taman za naše sportiste da osvoje najviše medalja i na Olimpijadama i u fudbalu na predstojećem Evropskom prvenstvu", rekao je predsednik Vučić u video snimku koji je objavio na Tiktoku.

Podsetimo, predsednik Vučić sastao se danas sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto.

"Sa predsedavajućom Saveta ministara BiH razgovarao sam na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu o jačanju sveukupne saradnje dveju zemalja, evropskom putu regiona i drugim aktuelnim pitanjima", napisao je Vučić na Instagram nalogu.

Na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu danas će tema biti i situacija na Kosovu i Metohiji.

Evropski posrednik za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak sastaće se odvojeno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

Bonus video:

01:08

Vučić - Daćemo sve od sebe da gradimo novu mrežu obrazovnih institucija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track