ANA BRNABIĆ EKSLUZIVNO ZA KURIR TV: IMAĆEMO VELIKU, VELIKU VEST 15. FEBRUARA! Ne smem da otkrivam, pod EMBARGOM JE do tada
Foto: Kurir TV

planovi

ANA BRNABIĆ EKSLUZIVNO ZA KURIR TV: IMAĆEMO VELIKU, VELIKU VEST 15. FEBRUARA! Ne smem da otkrivam, pod EMBARGOM JE do tada

Politika -

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u jutarnjem programu Kurir TV Redakcija gde se u razgovoru sa voditeljkom Oljom Lazarević dotakla najaktuelnijih tema, ali i najavila veliku vest sredinom februara.

- S Ekspom se otvara jedna potpuno nova mogućnost i za razvoj turizma u Srbiji. Ja verujem ne samo za budućnost, ja verujem već do 2027. godine. Mi smo dobili još neke prelepe vesti za Srbiju, ali ne mogu reći koje su, zato što su pod embargom do 15. februara. One takođe pokazuju u stvari koliko se Srbija promenila i ne samo Beograd - rekla je predsednica Vlade.

04:20

BRNABIĆ UŽIVO NA KURIR TV! O EXPO 2027: Sa stvaranjem novog grada naš BDP preći će 92 milijarde! 15. februara čeka nas važna vest

Precizirala je da se boljitak očekuje u celoj Srbiju, i da nije ekskluzivno vezan za glavni grad.

- I nikad kad kažem Srbija ne mislim samo na Beograd, i ako mislim i na Beograd, ali i neke druge gradove i opštine po Srbiji. Dakle, 15. februara ide još jedna velika, velika vest za Srbiju, koja još jednom svedoči o tome koliko smo se promenili samo zato što smo imali vlast - dodala je Brnabić.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:29

BRNABIĆ UŽIVO NA KURIR TV: Sramno je da imate domaću opoziciju koja osporava suverenitet svoje zemlje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja