RASIM LJAJIĆ NA SEDNICI GRADSKOG ODBORA SDP: Očekujemo pobedu na beogradskim izborima
Foto: SDP

RASIM LJAJIĆ NA SEDNICI GRADSKOG ODBORA SDP: Očekujemo pobedu na beogradskim izborima

Politika -

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da su predstojeći beogradski izbori važni da bi se "obezbedila politička stabilnost, da se potvrdi politički legitimitet koalicije i da se nastavi sa infrastrukturnim projektima u Beogradu".

Ljajić je na sednici Gradskog odbora SDP Srbije Beograd dodao i da će SDPS krenuti sa intenzivnom kampanjom, čim ti izbori budu raspisani, sa ciljem da učešće stranke u ovom izbornom procesu bude što vidljivije i kreativnije, kako bi ta stranka dala konkretan doprinos pobedi koalicije okupljene oko SNS na tim izborima.

SDP, Rasim Ljajić
foto: SDP

"Važno je ostvariti kontakt sa što većim brojem ljudi, obilaziti što više naselja na teritoriji Beograda, imati sluha za probleme svakog stanovnika i uložiti napor da se neki od tih problema i reše", istakao je Ljajić.

SDP, Rasim Ljajić
foto: SDP

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić, koji je bio gost na sednici gradskog odbora SDPS, zahvalio se članovima te stranke na doprinosu zajedničkim rezultatima i istakao da će pobeda SNS i njenih koalicionih partnera na predstojećim beogradskim izborima biti još uverljivija i izražena još većom razlikom nego što je to bilo 17. decembra.

Orlić je dodao da mržnja prema jednom čoveku ne može biti politički program na osnovu koga se dobijaju izbori i da će zato opozicija doživeti još jedan u nizu poraza.

Bonus video:

02:01

Novi Pazar, Ljajic, pobedili smo ih sve, za 4 godine Pazar ce biti mali Istanbul na Balkanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja