NARODNI POSLANIK UGLJEŠA GRGUR: Tužilaštvo da reaguje nakon izjava u Dubrovniku
Foto: Kurir

NARODNI POSLANIK UGLJEŠA GRGUR: Tužilaštvo da reaguje nakon izjava u Dubrovniku

Politika -

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Grgur zatražio je hitnu reakciju tužilaštva nakon izjava novinara iz Srbije na Festivalu "Rebedu" u Dubrovniku:

- Kao narodni poslanik Skupštine Srbije tražim da nadležno tužilaštvo odmah reaguje i preduzme krivično gonjenje novinara Dinka Gruhonjića i Ane Lalić za krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljvosti, jer su svojom radnjom i svesni svoga dela hteli njegovo izvršenje, a kao dokazi su televizijski snimci i drugi materijali sa festivala održanog u tom gradu - napisao je Uglješa Grgur u saopštenju dostavljenom Kuriru.

Uglješa Grgur
foto: Kurir

Podsetimo, pre nekoliko dana u Dubrovniku u Hrvatskoj održan je festival "Rebedu"' koji je izazvao značajnu pažnju javnosti, ali i burne reakcije na mrežama nakon što su se pojavili kontroverzni i zapaljivi snimci izjave novinarke Ane Lalić sa ovog festivala o navodnom "posrbljavanju" naše severne pokrajine, kao i napade na SPC i Republiku Srpsku.

Bonus video:

09:36

ZNAČI, U STARTU SAM SE IZNERVIRAO! Uglješa Grgur svim silama u ODBRANI OTADŽBINE: Prekinuo sam SVE, SAMO ZBOG PREDSEDNIKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track