VUČEVIĆ POSLE PREDAJE LISTE "ALEKSANDAR VUČIĆ - BEOGRAD SUTRA": Hvala predsedniku Republike što je sa nama na ovim izborima
Foto: Petar Aleksić

obraćanje ispred gik

VUČEVIĆ POSLE PREDAJE LISTE "ALEKSANDAR VUČIĆ - BEOGRAD SUTRA": Hvala predsedniku Republike što je sa nama na ovim izborima

Politika -

Predsednik SNS Miloš Vučević obratio se danas okupljenima ispred Gradske izborne komisije u Beogradu, gde je ta stranka, zajedno sa koalicionim partnerima, predala listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za izbore 2. juna.

"Hvala predsedniku Republike što je sa nama na ovim izborima, mi se njega ne stidimo, mi se njega ne odričemo. Pozivamo sve druge stranke da kandiduju svoje lidere, da ih stave kao nosioce, da ih stave na prva mesta svojih lista", rekao je Vučević obraćajući se ispred GIK.

00:18

Miloš Vučević nakon predaje liste SNS-a

Predsednik SNS dobio je gromoglasan aplauz.

"Zahvalan sam svim građanima - 20.000 - koji su dali podršku listi 'Aleksandar Vučić - Beograd sutra'. Grupa od 14 stranaka jeste obris političkog pokreta koji želi dobro Beogradu, dobro Srbiji. Vodićemo pozitivnu kampanju, pričaćemo o komunalnim temama, školske ustanove, predškolske ustanove, parkiranje. Nećemo izbegavati razgovor ni o ključnim nacionalnim da, vodićemo kampanju od vrata do vrata", dodao je Miloš Vučević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track