Bajatović: Dačić mi je drugar 20 i kusur godina
Foto: Nemanja Pančic

Saborci

Bajatović: Dačić mi je drugar 20 i kusur godina

Politika -
Prvi čovek "Srbijagasa" kaže da njegova zarada u tom preduzeću iznosi 220.000 dinara mesečno

BEOGRAD - Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović negirao je danas da bilo koji zakon u pripremi može da poremeti odnose koje on ima sa liderom te stranke Ivicom Dačićem.

Kazao je i da su on i Dačić prijatelji i saborci "20 i kusur godina". "Ivica Dačić je moj prijatelj i mi smo saborci 20 i kusur godina... U SPS ne postoje nikakvi kadrovski problemi", rekao je Bajatović.

On je napomenuo da, ako je tačno da je u pitanju zakon koji političkim funkcionerima zabranjuje rukovođenje javnim preduzećima, onda je to diskriminacija političara. A, ako je reč o departizaciji, onda se postavlja pitanja kakvi će biti političari u Srbiji koji se ne bave ničim, osim politikom.

"Onda će politička elita biti takva da se 90 odsto onih u politici prethodno nije bavilo nijednim ozbiljnim poslom", rekao je Bajatović.

Prvi čovek "Srbijagasa" kaže da njegova zarada u tom preduzeću iznosi 220.000 dinara mesečno, da je sve i toj firmi i oko njegove zarade transparentno, dodavši da on deo svoje zarade uplaćuje u humanitarne svrhe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track