VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA SRPSKE ZAJEDNICE U MOSTARU: Pažljivo slušam njihove želje! Uvek mogu da se oslone na Srbiju i Srpsku FOTO
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA SRPSKE ZAJEDNICE U MOSTARU: Pažljivo slušam njihove želje! Uvek mogu da se oslone na Srbiju i Srpsku FOTO

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima srpske zajednice u Mostaru.

"U razgovoru sa Srbima u Mostaru. Pažljivo slušam koje su njihove potrebe, želje i planovi u kojima bi Srbija mogla da im pomogne.

Aleksandar Vučić
foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Govorili smo i o konkretnim aktivnostima i projektima koji bi unapredili kvalitet života srpske zajednice u gradu na Neretvi, a posebno mladih ljudi koji žele da ostanu u Mostaru i u njemu grade budućnost za sebe i svoje porodice.

Poručio sam im da uvek mogu da se oslone na Srbiju i Srpsku, kao i da ćemo u predstojećem periodu još više pažnje, sredstava, ljubavi i energije uložiti u napredak i razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi", napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.

Podsetimo, Vučić je ranije prisustvovao svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede u ovom gradu, gde se obratio prisutnima, a potom posetio i paviljon Srbije.

Srpski predsednik sastao se i sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Nešto ranije, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Srpske Radovan Višković posetili su Bileću, gde su razgovarali sa predstavnicima lokalne vlasti.

Bonus video:

01:24

Aleksandar Vučić na Mostarskom sajamu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja