ONI NE ZNAJU U KAKVOM SU PROBLEMU ZBOG ANGAŽMANA SRBIJE! Vučić: Nema veće svetinje od naše Srbije, koju moramo da branimo (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

ONI NE ZNAJU U KAKVOM SU PROBLEMU ZBOG ANGAŽMANA SRBIJE! Vučić: Nema veće svetinje od naše Srbije, koju moramo da branimo (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ništa veće i ništa važnije na svetu od Srbije nemamo.

Predsednik Vučić je na Instagramu objavio video sa predizbornog skupa liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" na kome je rekao:

"Neću moći da učestvujem dobrim delom u kampanji, makar u narednih deset dana, zato što je pred nama velika i važna bitka za Srbiju, za naše vitalne interese, od kojih nećemo da odustanemo. Našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu. Jer ništa veće, ništa važnije na svetu od Srbije nemamo. Nema veće svetinje od naše Srbije, koju moramo da branimo, i zato ćemo da vam se suprotstavimo i u Njujorku, i u Briselu, i u Strazburu, i na svakom drugom mestu, gde budete pokušavali da ukinete Srbiju, da ukinete pravo našeg naroda da bude svoj na svome, i da čuva svoje časno ime i prezime".

"Oni ne znaju u kakvom su problemu zbog angažmana Srbije, jedna mala Srbija boriće se do poslednjeg trenutka za svoj obraz, za svoju čast, za svoje ime, za svoje prezime. E to je Srbija danas. Srbija koja ima svoje ime, Srbija koja čuva svoj ponos, svoje dostojanstvo, Srbija koja sme da se bori za sebe, ali koja sme da se bori za svoje građane", poručio je predsednik Vučić i dodao:

"Mnogo je važno da izađete na izbore, i zato vas molim da 2. juna izađete na izbore, da glasate za Srbiju sutra. Ja vam garantujem samo jedno, to je da ću se, zajedno sa vama, boriti za našu Srbiju".

Bonus video:

00:12

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track