Najnovije vesti

Vučić: Uhapsiću i svog prijatelja

Nema nedodirljivih

Vučić: Uhapsiću i svog prijatelja

Politika
21:16h
Vicepremijer Aleksandar Vučić najavio je da se u narednih mesec dana očekuje kraj još pet slučajeva u borbi protiv korupcije

BEOGRAD - Sve po spisku!Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da će borba protiv korupcije i kriminala biti nastavljena i da niko za koga postoje dokazi neće biti zaštićen, bez obzira na funkciju.- Evo, kao primer navodim i da će biti procesuirana osoba s kojom sam u vrlo bliskim odnosima. Ne želim da govorim o konkretnim imenima. Imali ste i slučaj jednog predsednika opštine koji je uhapšen zbog primanja mita - rekao je Vučić na jučerašnjem brifingu za novinare. Međutim, kako saznajemo, osoba na koju je Vučić mislio nije iz sveta politike, ali, kako je sam naglasio, jeste medijski atraktivna.Vučić je kazao i da se u narednih mesec dana očekuje završetak još četiri-pet slučajeva u borbi protiv organizovanog kriminala.- To će biti zanimljivo javnosti, zbog zvučnih imena - rekao je na kraju Aleksandar Vučić.

Nemam lične probleme s DačićemAleksandar Vučić je ponovio da ne postoji razmimoilaženje u Vladi Srbije oko borbe protiv kriminala i korupcije.- Između premijera Ivice Dačića i mene nema nikakvih ličnih nesuglasica - rekao je Vučić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...