Čanak pred sudijom samo 20 minuta
Foto: Tanjag

Čanak pred sudijom samo 20 minuta

Politika -
Lider LSV je u sud stigao u 9 sati i zadržao se 20 minuta. Novinarima nije dao nikakvu izjavu, a njegov branilac Milan Đukić rekao je da neće davati izjave u vezi sa slučajem jer tako nalaže zakon
1 / 5 Foto: Tanjug

NOVI SAD - Nenad Čanak, lider LSV, došao je danas u Palatu pravde i dao izjavu povodom nedavnog incidenta u Novom Sadu, u kome je pretučen Pavle Lešanović.

Čanak se danas pred tim sudom izjasnio povodom sumnji da je ispred novosadske kafane "Tako je suđeno" 23. septembra tukao Pavla Lešanovića iz Beograda, a po zahtevu za preduzimanje pojedinih istražnih radnji koje je tom sudu uputilo Osnovno tužilaštvo.

Lider LSV je u sud stigao u 9 sati i zadržao se 20 minuta. Novinarima nije dao nikakvu izjavu, a njegov branilac Milan Đukić rekao je da neće davati izjave u vezi sa slučajem jer tako nalaže zakon.

Saslušanja ostalih svedoka su prekinuta zbog nedostatka procesnih uslova.

Kako je rekla Biljana Lazić, portparol Opštinskog suda, do toga je došlo jer advokati Lešanovića nisu dobili poziv za saslušanje.Izjave istražnom sudiji trebalo je da daju i vlasnik kafane "Tako je suđeno" gde se incident dogodio, nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović i Čankova sinovica Sara.

Poziv za saslušanje u svojstvu svedoka upućen je i konobarima, muzičarima, pojedinim gostima i članovima Čankovog obezbeđenja.Lešanović, njegov vozač i svedoci koje je predložio, svoje iskaze pred novosadskim sudom daće 25. oktobra.

Čanak je nekoliko dana nakon incidenta novinarima u Skupštini Srbije ispričao svoje viđenje ovog slučaja i tom prilikom priznao da je nekoliko puta udario Lešanovića, jer je grubo vređao i provocirao njegovu bratanicu, objavila je RTV Vojvodina

http://www.youtube.com/watch?v=doiOiSunkNw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track