Vučić: Mišković hoće da me izbaci iz vlade

Borba protiv korupcije

Vučić: Mišković hoće da me izbaci iz vlade

Politika -
Vučić je rekao da je među 24 predmeta na kojima se u ovom trenutku radi u okviru borbe protiv kriminala i korupcije i predmet kompanije "Delreal", i da se u okviru njega pominje i Miškovićevo ime

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković želi da istisne Srpsku naprednu stranku iz vlade zbog iskazane odlučnosti u borbi protiv korupcije i kriminala.

"Vidim da on ima želju da mene i SNS izbaci iz vlasti po svaku cenu, ali videćemo ko će da pobedi. On želi da se formira većina u kojoj bi bio deo bivšeg režima i neki naši današnji partneri", izjavio je Vučić.

Vučić je rekao da je među 24 predmeta na kojima se u ovom trenutku radi u okviru borbe protiv kriminala i korupcije i predmet kompanije "Delreal", i da se u okviru njega pominje i Miškovićevo ime.

"U mom domenu interesovanja nije niko pojedinačno, zato što nemam lični odnos i mržnju ni prema kome, ja nisam najmoćniji čovek u državi ali nisam ni neko koga mogu da uplaše, niti neko koga će moći da kupe novcem", rekao je Vučić.

Procenat poverenja građana u rad institucija koje se bave borbom protiv kriminala i korupcije je veći nego ikada, a, prema njegovim rečima, vode se istrage i u vezi sa određenim mahinacijama na Kosovu i Metohiji.

Vučić je rekao da njegovu borbu protiv korupcije osporavaju mediji pod kontrolom bivšeg režima, i da lista ljudi koji su do sada privedeni pokazuje da ta borba nije lov na političke protivnike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track