Radikali promovisali 152. Šešeljevu knjigu

Haški globalistički obrazac totalitarnog pravosuđa

Radikali promovisali 152. Šešeljevu knjigu

Politika -
Ova knjiga će sigurno postati najuža stručna literatura za proučavanje međunarodnog prava, na fakultetima ne samo u Srbiji nego i širom sveta, poručio predsednik novosadskih radikala Đurađ Jakšić

NOVI SAD - Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad večeras je organizovao promociju najnovije knjige lidera te stranke Vojislava Šešelja “Haški globalistički obrazac totalitarnog pravosuđa”. Predsednik novosadskih radikala Đurađ Jakšić je podsetio da se 24. februara 2013. godine navršava punih 10 godina od kada je Šešelj, kako je rekao, "utamničen u haškom kazamatu".

"Ova knjiga će sigurno postati najuža stručna literatura za proučavanje međunarodnog prava, na fakultetima ne samo u Srbiji nego i širom sveta", rekao je Jakšić, dodajući da veruje da je večerašnja promocija knjige Vojislava Šeselja poslednja kojoj neće prisustvovati njen autor.

Jakšić je nakon promocije rekao novinarima da veruje da će se Šešelj na proleće vratiti u Srbiju, što će, kako je kazao, definitivno izazvati politički zemljotres u Srbiji. Osim Jakšića na promociji su govorili govorili i funkcioneri SRS-a Marijana Četojević, Saša Santovac i Dragan Bozalo, te doktor pravnih nauka Miroslav Milosavljević i nekadašnji pokrajinski funkcioner Pavel Domonji, koji je rekao da je to najbolja knjiga od svih 152 koliko ih je Šešelj do sada napisao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja