Modelsica Nevena mora na sud!
Foto: KURIR

Modelsica Nevena mora na sud!

Politika -
Protiv poslanice NS Nevene Adžemović Agencija za borbu protiv korupcije spremila prijavu jer nije prijavila imovinu

BEOGRAD - Samo da ne obuče pantalone ko Ana Nikolić.Nevena Adžemović, narodna poslanica i nekadašnja članica grupe Models, po svoj prilici završiće na sudu! Naime, najatraktivnija članica parlamenta nije prijavila svoju imovinu Agenciji za borbu protiv korupcije, što je, prema zakonu, morala da učini mesec dana po imenovanju na funkciju.- Poslanica Nevena Adžemović nije dostavila izveštaj o imovini i prihodima i Agencija preduzima zakonom propisane mere. Shodno članu 43. stav 2. Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije, funkcioner je dužan da u roku od 30 dana od dana izbora podnese izveštaj o svojoj imovini i prihodima - poručili su iz Agencije.Zakon sada obavezuje Agenciju da prvo obavesti organ - u ovom slučaju Skupštinu - da Adžemovićeva nije predala izveštaj, te je sledeći korak da je parlament opomene kako bi izvršila svoju zakonsku obavezu. Međutim, sve i da zaboravna lepotica sad dostavi izveštaj, prekršajna prijava Agencije, kao i vucaranje po sudu, ne ginu joj. Olakšavajuća okolnost jeste to što joj je to prva prekršajna prijava, pa će Material Girl srpske scene, ukoliko je sud proglasi krivom, proći s minimalnom novčanom kaznom. I pored silne želje da saznamo šta je to tako važno omelo Adžemovićku da ne prijavi svoju imovinu na vreme, nismo se ovajdili, jer je novopečena poslanica, na pitanje da li zna do kada je zakonski rok da podnese izveštaj, kroz smeh poručila: „Nemam komentar“.

A kuća s bazenom?Ako Agencija ne bude mogla da uđe u trag imovini mlade Adžemovićeve, podsećamo ih da je Kurir pre nekoliko dana objavio priču da nekadašnja modelsica u svojoj kući, na mestu stare ostave, pravi mini spa centar s bazenom. Novac za ovu investiciju obezbedila je od ušteđevine, ali i mukotrpnog rada u parlamentu.

Incidenti mlade nade♦ po imenovanju na funkciju bežala po Skupštini od novinara♦ hvalila svoj polni organ po novinama♦ došla u parlament u helankama, mrežastim čarapama i majici s dekolteom♦ zaboravila da preda imovinsku kartu Agenciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja