Dačić i Vučić o novim koracima Vlade Srbije
Foto: KURIR

Dačić i Vučić o novim koracima Vlade Srbije

Politika -
Odvojeni sastanak Dačića i Vučića počeo je po završetku sastanka državnog vrha

BEOGRAD - U Vili "Bokeljka" već sat i po traje sastanak premijera i lidera SPS Ivice Dačića i prvog potpredsednika vlade i predsednika SNS Aleksandra Vučića, posvećen daljim koracima Vlade Srbije.

Odvojeni sastanak Dačića i Vučića počeo je po završetku sastanka državnog vrha, na kome se razgovaralo o najvažnijim državnim pitanjima - Kosovu i Metohiji, ekonomskoj situaciji i EU integracijama, kao i nekim nesuglasicama u okviru vladajuće koalicije koje se tiču rada direktora javnih preduzeća.

Sastanak državnog vrha počeo je oko 18 sati i završen je posle više od četiri sata.

U razgovorima su učestvovali su predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić, predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović, prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić, savetnik predsednika Srbije za spoljnu politiku Marko Đurić.

Učestvovali su su potpredsednik vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine Rasim Ljajić, potpredsednik vlade i ministar rada Jovan Krkobabić, ministarka regionalnog razvoja Verica Kalanović, ministar pravde Nikola Selaković, ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić, sekretar Vlade Srbije Veljko Odalović, šef Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, šef tima za tehnički dijalog sa Prištinom Dejan Pavićević.

Učesnicima sastanka pridružio i direktor Srbijagasa i funkcioner SPS Dušan Bajatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track