O platformi: Posle Đilasa, Koštunice i Jovanovića, stigao i Pastor
Foto: Tanjug

Rešenje za Kosovo

O platformi: Posle Đilasa, Koštunice i Jovanovića, stigao i Pastor

Politika -
Đilas po izlasku iz zgrade Predsedništva Srbije nije hteo da daje izjave novinarima, uz obrazloženje da je zakazao konferenciju za novinare

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeo je danas oko 12 sati razgovor s predsendikom Demokratske stranke Draganom Đilasom o nacrtu platforme za rešenje problema Kosova i Metohije.

Razgovor je trajao oko 45 minuta s predsednikom Demokratske stranke Draganom Đilasom o nacrtu platforme za rešenje problema Kosova i Metohije.

Đilas po izlasku iz zgrade Predsedništva Srbije nije hteo da daje izjave novinarima, uz obrazloženje da je zakazao konferenciju za novinare u 14.30 u sedištu DS-a.

Nikolić danas treba da razgovara i s drugim predstavnicima opozicionih političkih stranaka - predsednikom Demokratske stranke Srbije Vojislavom Koštunicom, Liberalno demokratske partije Čedomirom Jovanovićem i Saveza vojvođanskih Mađara Ištavnom Pastorom.

Razgovor s Koštunicom predviđen je u 13, s Jovanovićem u 14.00, a sa Pastorom u 15 časova.

Nikolić je prethodnih dana o platformi razgovarao sa šefovima diplomatskih misija zemalja EU, kao i, u odvojenim sastancima, sa ambasadorima Rusije, Kine i Velike Britanije.Kako je najavljeno predsednik Srbije bi trebalo sutra da se sastane i sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Nikolić se sastao sa Koštunicom

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa predsednikom Demokratske stranke Srbije Vojislavom Koštunicom, nastavljajući seriju razgovora sa liderima opozicionih stranaka o nacrtu platforme za rešenje pitanja Kosova i Metohije.

Lider DSS stigao je u zgradu Predsedništva oko 13 časova u pratnji funkcionera stranke Slobodana Samardžića i Aleksandra Nikitovića.

Nikolić sa Čedomirom Jovanovićem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeo je oko 14 sati razgovor sa predsendikom Liberalno demokratske partije Čedomirom Jovanovićem o nacrtu platforme za rešenje problema Kosova i Metohije. Nikolić je pre toga razgovarao sa predsednicima Demokratske stranke i Demokratske stranke Srbije, Draganom Đilasom i Vojislavom Koštunicom.

Stigao Ištvan Pastor

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić počeo je danas oko 15 sata razgovor sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom o nacrtu platforme za rešenje problema Kosova i Metohije. Pre Pastora, Nikolić je razgovarao sa predsednicima Demokratske stranke, Demokratske stranke Srbije i Liberalno demokratske partije, Draganom Đilasom, Vojislavom Koštunicom i Čedomirom Jovanovićem. Prema nekim najavama, Nikolić će sutra o platformi razgovarati sa predstavnicima Srba sa Kosova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track