Vlast DS zapošljavala stotine partijaca pre smene!
Foto: KURIR

Saopštenje SNS

Vlast DS zapošljavala stotine partijaca pre smene!

Politika -
Predstavnici grada vredno rade da isprave sve greške koje je njihova stranka napravila u prethodnom periodu, navedeno u saopštenju novosadskih naprednjaka

NOVI SAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je danas da je prethodna gradska vlast, mesec dana pre nego što je smenjena, zaposlila više stotina ljudi o čijoj se budućnosti sad odgovorno stara ova gradska vlast.

"Dok pojedini prikriveni članovi Demokratske stranke optužuju novu gradsku vlast da je za četiri meseca zaposlila više desetina ‘partijskih’ ljudi, predstavnici grada vredno rade da isprave sve greške koje je njihova stranka napravila u prethodnom periodu”, navedeno je u saopštenju novosadskih naprednjaka.

Bivši direktor novosadskog “Vodovoda i kanalizacije” Branko Bjelajac je, na konferenciji za novinare u Gradskom odboru DS, rekao da u gradskim komunalnim preduzećima, za protekla četiri meseca zaposleno na desetine novih "izrazito partijskih" ljudi. On je optužio nove gradske čelnike da su prekršili obećanja data u septembru prilikom preuzimanja vlasti o tome da će prekinuti zapošlavanja po partijskoj liniji u gradskim firmama, kao i da će da spasu “uništeni komunalni sistem” u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track