Ružić: Napad na premijera pokušaj državnog udara

Bez dlake na jeziku

Ružić: Napad na premijera pokušaj državnog udara

Politika -
Srpska napredna stranka i (Aleksandar) Vučić ne stoje iza pokušaja diskreditacije premijera", ocenio je Ružić i naveo da bi opoziciji možda odgovaralo da lider socijalista podnese ostavku, ali da to nije logično očekivati

BEOGRAD - Šef poslaničkog kluba Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić ocenio je da su napadi na premijera Ivicu Dačića pokušaj državnog udara. Ružić je kazao da ne postoji nijedan valjan razlog da Dačić podnese ostavku ili da Vlada padne.

"Srpska napredna stranka i (Aleksandar) Vučić ne stoje iza pokušaja diskreditacije premijera", ocenio je Ružić i naveo da bi opoziciji možda odgovaralo da lider socijalista podnese ostavku, ali da to nije logično očekivati.

Upitan da li Vladu Srbije mogu da obore dokazi da se Dačić više puta viđao sa saradnikom Darka Šarića Rodoljubom Radulovićem, Dačić je kazao da je Vlada stabilna i da ne postoje politički, ili neki drugi razlozi da se ona obori. Ružić je ocenio i da poverenje između SNS i SPS nije poljuljano.

"Poverenje se gradi na realizaciji zajedničkih ciljeva, a ta realizacija ide veoma uspešno i napravljeni su grandiozni koraci u odnosu na prethodnu vladu", rekao je Ružić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track