GANGULA BEZ PONOSA: Đilas naredio Dr Šapiću da obrije brkove!

Poslušan ko bubica

GANGULA BEZ PONOSA: Đilas naredio Dr Šapiću da obrije brkove!

Politika -
Lider DS poručio svom stranačkom pulenu da s brkovima ne izgleda muževno i autoritativno, posle čega ih je doktor nauka odmah obrijao

BEOGRAD - Razumem, šefe!Aleksandar Šapić je u želji da promeni svoj imidž nedavno pustio brkove, slične onima koje nosi čuveni Šojić, ali ga je ubrzo u tome osujetio šef DS Dragan Đilas i naredio mu da ih što pre obrije!- Moraš da obriješ te brkove pod hitno. Ne povećavaju ti muževnost i autoritet kao što si mislio, baš suprotno! Evo, i moja supruga je rekla da s njima ličiš na nekog mafijaša iz tridesetih godina. Što pre da si ih skinuo i da se više nisi pojavio takav u javnosti, oštro je poručio Đilas svom Ganguli - priča Kurirov izvor blizak vrhu DS, dodajući da je Đilas za Šapića „bog i batina“.Odmah nakon tog naređenja, Aca dr Šapić bez pogovora je zavrnuo rukave, nasapunjao svoje brčiće, iako teška srca, ipak ih obrijao. Sam Šapić je, međutim, ovako na Tviteru prokomentarisao zašto se obrijao:- Skinuo sam ih... samo sam hteo malo da vas razveselim u ovim sumornim vremenima... nije mi puno trebalo - napisao je dosetljivi Šapić.Da li nagla promena Šapićevog imidža, mangupiranje pod stare dane i njegova slepa poslušnost pokazuju nešto više o njegovom karakteru, otkriće nam psiholog Aleksandra Janković.- Poigravanje sa imidžom sasvim je u redu, ali je pitanje na kojoj funkciji se ta osoba nalazi. Ako je neko estradna ličnost, komičar, pevač i slično, to je dopustivo, ali za nekog ko sebe smatra političarom, kao što je slučaj sa Šapićem, ovakva promena mu ne stoji. Moguće da je čovek s tim brkovima ušao i u Šojićev lik. Naročito u ovom gostovanju u „Utisku nedelje“ - kaže Aleksandra Janković.Prema njenim rečima, i slepa Šapićeva poslušnost prema Đilasu govori da dr Gangula nema stav i autoritet.- Sa njegovim političkim talentima jedino mu i ostaje da bude slepo poslušan, jer čovek nema političkih kapaciteta. Nekada je bio zvezda u sportu kojim se bavio, a onda je ušao u nešto gde se ne snalazi. Jednostavno, politika mu uopšte ne stoji - izričita je Jankovićeva.

Fotomontaža
Fotomontaža

Azdejković: Lepši je sa brkovimaNajpoznatiji srpski gej Predrag Azdejković smatra da je Šapić pogrešio što je poslušao Đilasovo naređenje.- Ja inače ne volim brkove, ali njemu veoma lepo stoje. Mislim da je lepši s njima. Bez njih liči na krimosa. Bolje je da ih vrati - kaže Az­dejković za Kurir.

Pravda za Šapića: Nambija ipak postoji!Iako su mu se mnogi smejali zbog Nambije, Šapić nije pogrešio! Nambija postoji! Doduše, ne kao država. Nambija je rudarsko naselje koje se nalazi u jugoistočnom delu Ekvadora, visoko u planinama, u pokrajini Zamora-Činčipe, oko 30 kilometara istočno od Zamora, blizu granice sa Peruom. Do Nambije, koja je na tri sata vožnje od najbližeg naseljenog mesta, može se stići samo jednim šljunkovitim putem, izgrađenim 1986. Samo naselje nalazi se u dolini, na 2.600 metara nadmorske visine, ali je vazduh vlažan i pun toksičnih isparenja od rudarskog procesa, što kišnu Nambiju čini jednim od najgorih mesta za život na planeti. Nambija je poznatija kao „najopsanija zlatna varoš na svetu“ zbog visoke stope nasilja i kriminala usled teških uslova rudarskog života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track