PRETNJE: Dačiću, dabogda se raspao od raka!

Kurir imao uvid u premijerov telefon

PRETNJE: Dačiću, dabogda se raspao od raka!

Politika -
Premijeru dva dana stižu poruke u kojima mu se preti klanjem, nazivaju ga pogrdnim imenima, neki ga hvale, a jedna devojka čak tražila posao

BEOGRAD - Umobolno.- Proklet da si za života, a posle toga u paklu goreo, u devetom krugu sa ostalim izdajnicima. Kad se budeš raspadao od raka, shvatićeš da se zločin ne isplati. Bog te ubio - ovo je samo jedna od gotovo 1.000 SMS poruka koje je premijer Dačić dobio u roku od 24 sata pošto su pristalice SRS podelile njegov broj u Knez Mihailovoj ulici.Dačić kaže da neće promeniti broj iako su mu poruke sa skandaloznim i pretećim sadržajem stizale i juče.- Ako izdaš Kosovo, seme ti se zatrlo kao Brankovićima. Đe je trebalo za Srbe, tu su Crnogorci prvi bili, fukare - piše u poruci koju je premijeru neko poslao iz Crne Gore, iako je ta ista Crna Gora priznala Kosovo kao nezavisnu državu još 2008. godine!Premijera u porukama nazivaju izdajnikom, rđom, kunu mu decu i poručuju da će sve što je uradio platiti krvlju.- Deca nisu kriva, nije dobro da ih stigne kletva, a hoće. Ti si se prodao. Najeban.. političar. Želim ti od srca smrt - glasi jedna od poruka.Međutim, ima i onih koji su malo pobrkali lončiće, pa mu je tako stigao SMS: „Izdao si Voju“. Bilo je i poruka poslatih s brojeva iz Austrije u kojima mu poručuju: „Ne u EU!“ Dačić je dobio i veliki broj poruka podrške, a jedna devojka ga je čak zamolila za posao!- Kad sam već dobila vaš broj, da li možete da mi pomognete da dobijem posao? - napisala je jedna Beograđanka.

Dačić: Majka samo plačeIako premijer tvrdi da su pretnje sastavni deo njegovog posla i da je njegova porodica naučila da se nosi s tim, te da im neće pojačavati obezbeđenje, otkrio je da je ovu dramu s pretećim porukama najteže podnela njegova majka.- Majka brine, stalno plače. Šta da kažem - naveo je Dačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track