Branko Ružić: Bio sam na Vembliju, neka me uhapse Dačić i Vučić!
Foto: Zorana Jevtic

Socijalista na finalu Lige šampiona u Londonu

Branko Ružić: Bio sam na Vembliju, neka me uhapse Dačić i Vučić!

Politika -
Ako je zločin to što sam išao na utakmicu Bajern-Borusija, neka me odmah Dačić i Vučić uhapse, kaže funkcioner SPS

BEOGRAD - Socijalista Branko Ružić nije propustio fudbalski spektakl godine, finale Lige šampiona u Londonu, gde su igrala dva nemačka kluba - Bajern iz Minhena i Borusija Dortmund.Ružić je za Kurir kratko potvrdio da je gledao finale. Fudbalski fanatic- Ako je to zločin ili krivično delo što sam išao na utakmicu finala Lige šampiona, neka me odmah Dačić i Vučić uhapse - rekao je Ružić.Kao što je javnosti poznato, on je veliki ljubitelj fudbala, ujedno i dugogodišnji potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan. Ipak, nije poznato da li je sam platio kartu ili je, kao jedan od čelnika tog fudbalskog kluba, od FIFA dobio poziv.Inače, karte za finale u slobodnoj prodaji za obična mesta na čuvenom londonskom stadionu Vembli koštale su od 60 do 330 funti, koliko je trebalo platiti najskuplje ulaznice. Karte u VIP ložama, bar one koje su se pojavile u prodaji, koštale su oko 1.000 funti. Međutim, veliki broj VIP karata pripao je sponzorima Lige šampiona. Zbog velike potražnje i male ponude, cena ulaznice na crnom tržištu koštala je i neverovatnih 5.000 evra!Navijači BorusijeZa razliku od Ružića, premijer i lider SPS Ivica Dačić utakmicu je gledao u ambasadi Nemačke u Beogradu u društvu nemačkog ambasadora Hajnca Vilhelma.Podsetimo, nemačka ambasada organizovala je gledanje finala, a premijer je tad izjavio da navija za Borusiju jer nisu favoriti i zato što u tom timu igra Srbin Neven Subotić. Nije poznato da li je Ružić sledio premijera u izboru tima za koji će navijati.

Nije džabe putovao... Ružić uživao u duelima Šmelcera i Robena
Nije džabe putovao... Ružić uživao u duelima Šmelcera i Robena

Bajatovića častili čelnici „Gasproma“Direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović takođe je prisustvovao fudbalskom spektaklu, i to na poziv čelnika „Gasporma“, koji su jedni od sponzora Lige šampiona.- Bajatović je tokom svih ovih godina stvorio dobre lične kontakte s ljudima iz „Gasproma“, a to upravo pokazuje poziv da im bude gost u njihovoj loži na Vembliju - kaže izvor Kurira.

Hvatao se za genitalije na derbijuBranko Ružić je posle derbija Partizana i Crvene zvezde dospeo u žižu javnosti zbog toga što se, posle gola koji su dali crno-beli, okrenuo ka loži „večitih rivala“ i uhvatio se za međunožje. To je učinio na opšte iznenađenje, jer je to bilo prvi put da se socijalista i potpredsednik Partizana ponaša neprimereno, bez obzira na ushićenje i radost zbog pobede svog tima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track