Mrkonjić: Uigran tim Vlade Srbije ne treba menjati
Foto: Zorana Jevtić

Mrkonjić: Uigran tim Vlade Srbije ne treba menjati

Politika -
Obilazeći radove na izgradnju puta od Priboja prema Čajetini, Mrkonjić je rekao novinarima da je izveštaj o svom radu već predao premijeru Ivici Dačiću i potpredsednicima vlade

PRIBOJ - Vlada Srbije sa dvojicom izuzetnih mladih ljudi na čelu je jedinstven tim koji ne bi trebalo menjati, izjavio je danas ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić, ali i napomenuo da je spreman da ode, ako smatraju da nije potreban.

Obilazeći radove na izgradnju puta od Priboja prema Čajetini, Mrkonjić je rekao novinarima da je izveštaj o svom radu već predao premijeru Ivici Dačiću i potpredsednicima vlade.

"Lično sam spreman da svaki dan referišem šta sam uradio i ako smatraju da nisam potreban, spreman sam da odem i tu nema nikakvih problema", naglasio je Mrkonjić.

Ministar saobraćaja je kazao da je saradnja unutar vlade dobra i da nema nikakvih sukoba, ali da će "rukovodeći ljudi" proceniti šta je u ovom trenutku potrebno Srbiji po tom pitanju. Mrkonjić je istakao da je njegov stav da vladu ne bi trebalo menjati, jer njeni članovi dobro znaju svoj posao, podsećajući da je Srbija sada ušla u novi ciklus u procesu evropskih integracija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja