Najnovije vesti

VRELO: Milićević pipkao Mrku, Palma bežao od gej aktiviste
Foto: Nemanja Pančić

Prisno druženje na proslavi SPS

VRELO: Milićević pipkao Mrku, Palma bežao od gej aktiviste

Politika
Boris Milićević, gej aktivista, pao u zagrljaj ministru građevine i počeo da istražuje po njegovom grudnom košu
1 / 8 Foto: Nemanja Pančić

BEOGRAD - Stvarno hvataju korak s vremenom.
Da li klima-uređaj nije radio, ili je situacija bila „too hot“ - nismo uspeli da saznamo, tek 23. godišnjica SPS u Sava centru protekla je u vlažnoj i oznojanoj atmosferi. O tome najbolje svedoče graške znoja na licu i tamni krugovi od znoja na košulji Novice Tončeva, koje je uspeo da uhvati foto-reporter Kurira.

Ostale zvanice strpljivo su stajale u lister odelima i uljudno se smeškale. Jedino je osmeh Dragana Markovića Palme bio sumnjiv, budući da nije mogao da sakrije da naprosto „kuva“ u društvu gej aktiviste i člana SPS Borisa Milićevića. Pa, iako je Saša Antić stajao između njih dvojice, reklo bi se da je Palma tražio način da se što više udalji od nekadašnjeg borca za prava LGBT populacije. Srećom pa mu je u pomoć pritekao Milutin Mrkonjić.

Milićević je ministru građevine odmah pao u zagrljaj i počeo da istražuje po njegovom grudnom košu, interesujući se verovatno da li ministri imaju pločice na grudima. Ne verujući valjda ni sam u količinu sopstvenog šarma, Ivica Dačić je samo zažmurio kad mu je u susret jurnula, čak za glavu viša, mlada dama.

Trojka je super... Palma nije hteo da se slika sa Antićem i Milićevićem
Trojka je super... Palma nije hteo da se slika sa Antićem i Milićevićem

Za glavu viša... Dačić i gošća
Za glavu viša... Dačić i gošća

Vrućina... Tončev se preznojava
Vrućina... Tončev se preznojava

Žene jurile za Bajatovićem

Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“, na jučerašnjoj proslavi nije mogao da se odbrani od žena. Ali bukvalno. Kad je posle Dačićevog govora sišao s bine, sačekalo ga je nekoliko žena sa željom da se fotografišu s njim. Bajatović je sa svakom od njih strpljivo pozirao, a gužva oko njega se pravila, pravila... Starom šarmeru to nije smetalo.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...