DA LI SU SRBI 1. NAROD U ISTORIJI KOJI IMA SVOJ ZNAK UPOZORENJA?! Otkad su tu zapucali na Milana, stoji ova tabla (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/ Kosovo Online

moraju sami jedni druge da upozoravaju na ALBANSKI TEROR

DA LI SU SRBI 1. NAROD U ISTORIJI KOJI IMA SVOJ ZNAK UPOZORENJA?! Otkad su tu zapucali na Milana, stoji ova tabla (FOTO, VIDEO)

SRBI NA KIM -

ZVEČAN - U blizini punkta gde su stacionirani tzv. specijalci kosovske policije, kod Bistričkog mosta u Zvečanu, tokom noći postavljen je znak sa upozorenjem - "Kurtijevi specijalci pucaju na Srbe".

Na mestu gde je prekjuče ranjen Srbin Milan Jovanović tokom noći postavljen je znak koji vozače upozorava da se nedaleko od njega nalazi punkt specijalnih snaga kosovske policije. Podsetimo, punkt je formiran sredinom decembra prošle godine tokom trajanja barikada na severu Kosova.

Od uspostavljanja punkta na ovom mestu desilo se više incidenata.

Patrola Euleksa izašla da snimi znak - "Kurtijevi specijalci pucaju na Srbe"

U blizini punkta gde su stacionirani specijalci kosovske policije, kod Bistričkog mosta u Zvečanu, gde je tokom noći postavljen znak sa upozorenjem - "Kurtijevi specijalci pucaju na Srbe", jutros se pojavila i patrola Euleksa.

Oni su snimili postavljeni znak, koji je postavljen u blizini punkta gde je prekjuče ranjen Srbin Milan Jovanović.

Punkt je formiran sredinom decembra prošle godine tokom trajanja barikada na severu Kosova. Od uspostavljanja punkta na ovom mestu desilo se više incidenata.

Policijski inspektorat Kosova (PIK) uhapsio je četvoricu policajca, za koje se sumnja da su učestvovali u slučaju ranjavanja Milana Jovanovića na Bistričkom mostu, od kojih se jedan tereti za krivično delo "ubistvo u pokušaju".

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track