Vučević uručio pomoć siromašnoj novosadskoj porodici iz Sajlove

Žive u teškim uslovima

Vučević uručio pomoć siromašnoj novosadskoj porodici iz Sajlove

Srbija -
I ovo je deo Novog Sada i ovde žive Novosađani i naša je obaveza da vodimo računa o svakom čoveku ovog grada. Najvažnije je da ovo troje dece ima iole normalne uslove za život i smatram da za kraj godine nismo mogli biti na boljem mestu nego na ovom, jer ovo je suština bavljenja politikom, naveo je gradonačelnik Novog Sada

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zajedno sa direktorom preduzeća "Elektrovojvodina" Srđanom Kruževićem i direktorom "Elektrodistribucije Novi Sad" Bojanom Atlagićem posetio je novosadsku porodicu koja živi u neuslovnoj kući u ulici Sajlovo i najavio da će Grad i privrednici najkraćem mogućem roku pomoći toj porodici sa troje dece.

Vučević je kazao da su i Grad Novi Sad i privredni subjekti koji funkcionišu u gradu izrazili spremnost da pomognu toj porodici, a posebno j zahvalio "Elektrovojvodini","Elektrodistribuciji Novi Sad" i Crvenom krstu" i medijima od kojih je, kako je rekao, i saznao za slučaj te porodice.

"I ovo je deo Novog Sada i ovde žive Novosađani i naša je obaveza da vodimo računa o svakom čoveku ovog grada. Najvažnije je da ovo troje dece ima iole normalne uslove za život i smatram da za kraj godine nismo mogli biti na boljem mestu nego na ovom, jer ovo je suština bavljenja politikom", rekao je Vučević, dodajući da zadatak političara jeste da rešavaju pojedinačne probleme.

Direktor "Elektrovojvodine" Kružević je kazao da će se do sredine januara tehnički sprovesti sve ono što je potrebno da ova porodica dobije električnu energiju, a troškove priključenja će snositi to preduzeće.

Ova novosadska porodica, kojoj je danas uručena pomoć u vidu odeće, obuće, hrane i drva za ogrev, ima šest članova, od kojih troje dece, a tu su i njihova teško bolesna majka i baba i deda. Žive u maloj kući u teškim uslovima bez vode, struje i poljskim toaletom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja