Opštinski odbor DS Bojnik prešao u SNS

Jednostranačka Skupština opštine

Opštinski odbor DS Bojnik prešao u SNS

Srbija -
Mi smo i ranije upozoravali da se ne slažemo sa politikom koju vodi vrh Demokratske stranke ali izgleda da nas nisu ozbiljno shvatali. Nismo mogli više da ovako radimo jer niko nije poklanjao pažnju siromasnoj opštini Bojnik, naveo je Nebojša Nenadović, dosadašnji zamenik predsednika Opštinskog odbora DS

BOJNIK - Većina članova opštinskog odbora Demokratske stranke i 10 odbornika te stranke u Skupštini opštine Bojnik prešli su danas u Srpsku naprednu stranku, potvrdio je dosadašnji zamenik predsednika Opštinskog odbora DS Nebojša Nenadović.

On je rekao da je na sastanku odbora od 14 prisutnih članova 13 bilo za prelazak u SNS.

"Mi smo i ranije upozoravali da se ne slažemo sa politikom koju vodi vrh Demokratske stranke ali izgleda da nas nisu ozbiljno shvatali. Nismo mogli više da ovako radimo jer niko nije poklanjao pažnju siromasnoj opštini Bojnik i nadam se da ćemo na ovaj način pomoći svim građanima da bolje žive“, kaže Nenadović.

Predsednik opštinskog odbora SNS-a u Bojniku Ivan Stojanović pre nekoliko dana je potvrdio da odbornici DS-a žele u naprednjake i da su im tada podeljene pristupnice.Lokalna skupština u Bojniku ima 27 odbornika. Do sada je DS imao najviše odbornika 10, SNS 6, URS 5, DS S 4 i SPS 2 odbornika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track