ZORANA MIHAJLOVIĆ: Zaječar je primer za druge lokalne samouprave!
Foto: TV Best.rs

Grad nema više probleme sa grejanjem

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Zaječar je primer za druge lokalne samouprave!

Srbija -
Ono što je moj najjači utisak iz Zaječara to su mala i srednja preduzeća, preduzetnički duh koji vlada u ovom gradu, kao i spremnost gradske uprave da dovede investitore,naglasila je ministarka Mihajlović

BEOGRAD - Posle prijema kod predsednika Skupštine Grada Zaječara Saše Mirkovića i gradonačelnika Velimira Ognjenovića, ministarka energetike Zorana Mihajlović upoznata je sa projektima za izgradnju Regionalne deponije Halovo kao i mini hidro-elektrana na ovom području.

Regionalna deponija je vrlo važan projekat za Zaječar i celu Timočku Krajinu ali od značaja je i izgradnja mini hidro-elektrana.

Nakon toga ministarka Mihajlović je sa sa svojim domaćinima posetila lokaciju buduće Fabrike peleta "Naka" u kojoj bi, kako je predviđeno, trebalo da se zaposli 70 radnika.

Ono što je moj najjači utisak iz Zaječara to su mala i srednja preduzeća, preduzetnički duh koji vlada u ovom gradu, kao i spremnost gradske uprave da dovede investitore,naglasila je ministarka Mihajlović.

Zaječar prvi put ove godine, nakon sedam godina, zahvaljujući pomoći Ministarstva energetike, nije imao probleme sa grejanje, a Javno komunalno stambeno preduzeće "Zaječar", je primer kako Gradska uprava i rukovodstvo ovog preduzeća vode račune o problemima građana,istakla je Zorana Mihajlović, ministarka energetike.

Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković, je naglasio da je vrlo zadovoljan radom zaposlenih u Javnom komunalnom stambenom preduzeću "Zaječar", jer je dobro organizovano i opravdava svoje postojenje.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović, je istakla da rad Gradske uprave u Zaječaru treba da služi za primer drugim lokalnim samoupravama u Srbiji, po organizovanosti i spremnosti da rešava najaktuelnije probleme građana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track