Nišlija pao sa drveta kod Dušanovog bazara
Foto: GLAS

Mirna noć u Srbiji

Nišlija pao sa drveta kod Dušanovog bazara

Srbija -
U Kragujevcu se dogodila jedna saobraćajna nesreća kod velikog parka prema gradskom muzeju, a osobe su pobegle iz oštećenog automobila

NIŠ/NOVI SAD - Jedan biciklista lakše je povređen u nesreći koja se dogodila u Nišu, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći. Biciklistu je udario automobil i on je zbog lakših povreda prebačen na ortopedsko odeljenje.

Jedna osoba je pala sa drveta u ulici Koste Stamenkovića kod Dušanovog bazara, ali je samo lakše povređena. U poslednja 24 časa bio je povećan broj slučajnih povreda, a ekipa Hitne pomoći intervenisala je 105 puta.

U Kragujevcu jedna saobraćajna nesreća dogodila se u 21.07 kod velikog parka prema gradskom muzeju. Osobe su pobegle iz oštećenog automobila, što kako su rekli u gradskoj službi Hitne pomoći znači da ne bi trebalo da su teže povređeni. Tokom noći bilo je 39 intervencija, 28 na odeljenju pedijatrije, a najviše su se javljali hronični i srčani bolesnici i astmatičari.

Protekla noć u Novom Sadu bila je mirna. Kako su rekli u gradskoj službi Hitne pomoći, nije bilo saobraćajnih nesreća, a najčešće su se javljali hronični, srčani i plućni bolesnici. Bilo je 47 intervencija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track