Najnovije vesti

KRALJEVO: Profesorka prekinula štrajk glađu
Foto: Tanjug

Vratila se kući

KRALJEVO: Profesorka prekinula štrajk glađu

Srbija
11:48h
Danas sam se vratila svojoj kući, zapisnik o stanju u kome se nalazi kabinet u kome sam ja bila je sačinjenu i u njemu je sve u redu, ništa nije uništeno, rekla je Radojka Mikšin ne želeći da daje bilo kakve druge izjave

KRALJEVO - Profesorka informatike u Šumarskoj školi u Kraljevu Radojka Mikšin, koja je od 20. juna protestovala zbog otkaza sedeći zaključana u kabinetu škole, danas je prekinula štrajk glađu i vratila se kući.

"Danas sam se vratila svojoj kući, zapisnik o stanju u kome se nalazi kabinet u kome sam ja bila je sačinjenu i u njemu je sve u redu, ništa nije uništeno", rekla je Radojka Mikšin ne želeći da daje bilo kakve druge izjave.

Ona je zahtevala da posle konačnog rešenja Apelacionog suda u Kragujevcu o prekidu njenog radnog odnosa u školi, problem reši nadležno ministarstvo. Podatke o njenom slučaju zatražilo je i Predsedništvo Srbije.

Radojka Miškin danas nije želela da govori o tome da li će i kako njeni zahtevi biti rešeni. Ona je juče rekla da joj je zdravlje narušeno zbog štrajka glađu i da je izgubila sedam kilograma.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...