NEHUMANO: Pse treba odrati, a kožu dati Kinezima
Foto: Printskrin

Nišlija o problemu lutalica

NEHUMANO: Pse treba odrati, a kožu dati Kinezima

Srbija -
Predlog da se na ovako surov način Grad obračuna s napuštenim životinjama iznet je u anketi lokalne televizije, a nakon njenog emitovanja, snimak je dospeo i na Jujtub

NIŠ - Izjava jednog Nišlije da problem pasa lutalica treba rešiti tako što životinje treba pokupiti, odrati i njihovu kožu dati Kinezima da je prerade izazvala je gnev većine građana koji su videli snimak niške televizije.Predlog da se na ovako surov način Grad obračuna s napuštenim životinjama iznet je u anketi lokalne televizije, a nakon njenog emitovanja, snimak je dospeo i na Jujtub.

Iako se osoba koja je iznela predlog nije predstavila, u komentarima na društvenim mrežama navedeno je da je u pitanju profesor Branislav Jovančić.

Novinar Kurira je pozvao profesora Jovančića, ali nam je on rekao da nije učestvovao ni u kakvoj anketi.Dušan Stojanović, predsednik udruženja za zaštitu životinja, kaže da ovakav predlog može izneti samo bolestan um!- Svako živo biće ima pravo na život. Problem pasa lutalica nastao je nemarnošću njihovih vlasnika, koji su ih izbacili na ulicu. Užasnuo sam se kad sam čuo da neko predlaže da životinje budu mučene - naglašava Stojanović.(M. M. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track