ALBANAC NAPAO SRPSKU TV EKIPU: Psovao i vređao, pa lopatom udario snimatelja u Obiliću
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Razjarile ga beogradske tablice automobila

ALBANAC NAPAO SRPSKU TV EKIPU: Psovao i vređao, pa lopatom udario snimatelja u Obiliću

Srbija -

OBILIĆ - Mlađi Albanac napao je danas ekipu Televizije Most iz Zvečana, dok je u Obiliću obavljala redovne zadatke, psovao ih, nazivao pogrdnim imenima a snimatelja udario držalicom od lopate.

Oko 11 časova, novinar Jasmina Stojković, snimatelj Boban Sekulić i vozač Aleksandar Stolić napadnuti su u centru Obilića dok su snimali kadrove za prilog koji su radili, javila je TV Most iz Zvečana.

Đurić: Na Kosovu večito otvorena sezona lova na Srbe

"Mlađi Albanac prišao je našoj ekipi, psovao, vikao i vređao nas, govorio je šta ćete vi ovde, vaše mesto je u Beogradu, marš u Srbiju", ispričala je Stojković i dodala da je verovatno napadač reagovao na beogradske registarske tablice njihovog automobila.

On je potom lopatom koju je uzeo iz obližnje prodavnice zamahnuo prema snimatelju i udario ga u ruku. Sve to je posmatrala velika grupa Albanaca koja nije reagovala. Ekipa je pozvala policiju, došli su posle desetak minuta iako se policijska stanica u Obiliću nalazi u neposrednoj blizini mesta gde se sve to dešavalo. U međuvremenu napadač je pobegao a ekipa Televizije Most odvedena je u policijsku stanici da gde su dali izjave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track