PRIHVATILI POZIV: LSV ulazi u gradsku vlast Novog Sada
Foto: Nebojsa Mandic

Zajednički ciljevi

PRIHVATILI POZIV: LSV ulazi u gradsku vlast Novog Sada

Srbija -

Gradski odbor LSV Novi Sad odlučio je da prihvati poziv za učešće u gradskoj vlasti jer, kako kažu, nemaju pravo da odbiju poziv za pomoć gradu, a program koji im je predočen poklapa se sa njihovim planom prioriteta za razvoj Novog Sada.

Iz te stranke su saopštili da je činjenica da su Novom Sadu neophodni krupni rezovi, veliki potezi, reorganizacije i infrastrukturni projekti.

"Važno je da u tome učestvujemo jer LSV ima ljude i znanje da doprinese razvoju grada, a program koji nam je predočen se u velikoj meri poklapa sa našim planom i prioritetima u razvoju Novog Sada. Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu", navodi se u saopštenju.

Aktivno ćemo učestvovati u gradskoj vlasti kako bi maksimalno unapredili život građanki i građana, što je i normalan cilj svake stranke, naročito na lokalnom nivou.

"Ujedno, odluka o učešću u lokalnoj vlasti znači ne samo veliku odgovornost prema našem gradu i prema našim biračima, nego i našim političkim ciljevima, jer je rad za bolji, opremljeniji i uređeniji Novi Sad, neizostavan deo borbe za bolji život u AP Vojvodini i i njenu punu autonomiju", navodi se u saopštenu koje je potpisao predsednik GO LSV Aleksandar Karavić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track