Šesti sajam preduzetništva 21. i 22. juna u Čačku

Šesti sajam preduzetništva 21. i 22. juna u Čačku

Srbija -
Na sajmu se očekuje učešće više od 100 privrednika iz Srbije, ali i privredne i političke delagacije iz Česke Republike, koji će svoje proizvodne programe i usluge predstaviti građanima

ČAČAK - U Čačku će 21. i 22 juna biti održan Šesti sajam preduzetništva na kome se očekuje učešće više od 100 privrednika iz Srbije, ali i privredne i političke delagacije iz Česke Republike, koji će svoje proizvodne programe i usluge predstaviti građanima.

Susret preduzetnika u Domu kulture, organizuje se u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Kraljevo (RPK) i na njemu je najavljen niz manifestacija, rekao je Tanjugu generalni sekretar RPK Kraljevo Zvonko Tufegdžić.

Za prvi dan je predviđeno predstavljanje institucija koje prate biznis, pre svega Nacionalne razvojne agencije, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPE) i Nacionalne službe za zapošljavanje Čačak, najavio je Tufegdžić.

Zajednička sednica Odbora za mala i srednja preduzeća sa područja devet opština koje pokriva RPK Kraljevo biće održana drugog dana sajma, rekao je Tufegdžić, dodajući da će se poseban akcenat staviti na probleme poslovanja privrednih subjekata, ali i preduzeća koje vode žene

Tufegdžić je, takođe, istakao da će na sastanku biti definisani problemi koji se mogu rešavati na lokalnom nivou, ali i uloga RPK u njihovom rešavanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track