SMRT MALOG RADENKA (8): Tužilaštvo hitno traži rezultate veštačenja
Foto: Privatna Arhiva

Još traje istraga

SMRT MALOG RADENKA (8): Tužilaštvo hitno traži rezultate veštačenja

Srbija -

Rezultati veštačenja nisu stigli, nemamo drugog načina i moramo da urgiramo. Napisaćemo urgenciju koja će biti poslata sa današnjim datumom, krajem radnog vremena, ili eventualno sutra, rekao je v. d. javnog tužioca Zoran Nestorović

Osnovno javno tužilaštvo u Loznici odlučilo je da urgira kako bi dobilo rezultate stručnog veštačenja u slučaju smrti Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka, koje je od Sudskog medicinskog odbora Medicinskog fakulteta u Novom Sadu zatraženo pre više od tri meseca.

- Rezultati veštačenja nisu stigli, nemamo drugog načina i moramo da urgiramo. Napisaćemo urgenciju koja će biti poslata sa današnjim datumom, krajem radnog vremena, ili eventualno sutra - rekao je v. d. javnog tužioca Zoran Nestorović.Osnovno javno tužilaštvo u Loznici poslao je 23. januara zahtev za veštačenje prikupljene dokumentacije i izjava, a posle njegovog dobijanja mogu nastaviti rad i doneti odgovarajuću odluku.

Dečakovi roditelji za smrt krive dr Dobrivoja Bojanića, ortopeda iz lozničke bolnice, protiv kojeg je Ministarstvo zdravlja podnelo krivičnu prijavu. Radenko je umro od sepse nakon preloma ruke, a ispitano je 30 svedoka.T. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track