NEZAPAMĆENI LJUBAVNI OBRAČUN KOD SOKOBANJE: Zatekla (44) zaključana vrata, pa muža (49) patosirala pesnicom?!
Foto: Kurir

Vređala, šamarala, tukla, pa jurila po dvorištu

NEZAPAMĆENI LJUBAVNI OBRAČUN KOD SOKOBANJE: Zatekla (44) zaključana vrata, pa muža (49) patosirala pesnicom?!

Srbija -

SOKOBANJA - Sokobanjska policija uhapsila je ženu Z.M. (44) iz obližnjeg sela Vrmdža zbog sumnje da je počinila nasilje u porodici. Ona je najpre vređala, a zatim istukla svog nevenčanog supruga D.S. (49) i nanela mu lake telesne povrede.

- Osumnjičena Z. M. se vratila kući iz Sokobanje i naišla na zaključana vrata. Počela je da udara pesnicama i to je probudilo njenog supruga koji je ustao i otvorio joj. Međutim pred vratima je ugledao svoju ženu zajapurenu od besa. Ona je počela da ga vređa, a suprug se branio da je legao da spava i da je vrata zaključao da ne bi neko ušao i pokrao ih, piše Blic.

Razbesnelu ženu to nije smirilo, već je mužu navodno zalepila jednu šamarčinu, a zatim počela da ga udara gde god je stigla. Suprug se branio sve dok ga Z.M. nije udarila pesnicom u nos i patosirala ga.

D.S. se, obliven krvlju, domogao dvorišta i počeo da beži. To su videle komšije i pozvale policiju koja je ubrzo došla.

- Kada smo stigli, žena je jurila muža koji je imao krv na licu. Videvši policiju, muž je brzo pobegao kod njih da ga zaštite. Uspeli smo da obuzdamo Z. M. Inače, to je sitna žena, niska rastom i prosečne građe - saznajemo od nadležnih.

Z.M. se od prvog muža razvela kada ju je on ostavio jer ga je često tukla.

Policajci su, takođe, vodili bitku sa njom i jedva uspeli da obuzdaju Z. M. i privedu je.

Nevenčani suprug D.S. je prebačen u bolnicu gde su mu konstatovane lake telesne povrede. Protiv Z. M. je podneta prijava zbog nasilja u porodici i određen joj je pritvor do 48 sati.

(Kurir.rs/Kurir/Suzana Božinović/Foto: Kurir/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track