AKCIJA CRVENA DA SE NE CRVENIŠ: Kosovo se ne brani samo saopštenjima, nego i delima!
Foto: Kurir

STUB KRALJA STEFANA

AKCIJA CRVENA DA SE NE CRVENIŠ: Kosovo se ne brani samo saopštenjima, nego i delima!

Srbija -

Nakon podele pomoći deci gnjilanskog okruga, humanitarna organizacija „Stub kralja Stefana“ pozvala je sve funkcionere, nosioce javne i izvršne vlasti, da se uključe u veliku akciju „Crvena da se ne crveniš“ i da na konkretnom primeru pokažu brigu za Kosmet i srpsko stanovništvo u južnoj pokrajini.

- Planiramo niz sličnih akcija u narednom periodu, a očekujemo da se funkcioneri, nosioci vlasti, od najniže do najviše, uključe i pokažu da Kosmet ne brane samo saopštenjima, već i konkretnim delima. Zato ih pozivamo da, kao vidljivi u medijima, budu primer i pokretač za sve ostale i da se uključe u našu akciju simboličnog naziva „Crvena da se ne crveniš“, gde se od njih očekuje da izdvoje hiljadu dinara (crvenu novčanicu) za nove akcije pomoći socijalno ugroženima na Kosmetu – kaže Nina Stojanović, predsednica humanitarne organizacije „Stub kralja Stefana“.

Ona ističe da će se informacije o uplatama i onima koji su podržali ovu akciju redovno i transparentno objavljivati na zvaničnoj Fejsbuk stranici te organizacije i poziva i druge građane da uplate na dinarski račun te organizacije u Vojvođanskoj banci 355-0003200506292-62.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tragedija u Kraljevu! Pretio da će bombom razneti svoje ukućane i policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track